Despre noi

Pentru ca oferim solutii complete care pun la dispozitia dumneavoastra un maxim de beneficii.
Pentru ca suntem atenti la toate detaliile cand vine vorba de grijile si nevoile candidatilor .
Pentru ca avem o echipa specializata care asigura un proces de recrutare la standarde maxime de calitate.
Echipa noastra te va consilia in alegerea celor mai bune locuri de munca,astefel in cat vei sesiza imediat rezultatele pozitive.
Va susţinem în relaţia cu colaboratorii nostrii pe tot parcursul derulării contractelor.
Suntem de gasit cand este nevoie de noi. Avem un sediu stabil, o adresa la care ne poti vizita oricand, si multe numere de telefon la care ne poti gasi atunci cand doresti sa ne ceri informatii sau sa ne semnalezi o problema.

 

Cum
Recrutam

 

 1. Cererea dumneavoastră

  Toate CV-urile pe care le primim sunt examinate de către angajatii nostri . Dacă cererea dumneavoastră pare a se potrivi nevoilor noastre curente sau viitoare, veți fi contactat pentru un prim interviu. Dacă acest lucru nu se întâmplă, vom păstra cererea dumneavoastră timp de un an, având în vedere posibilitatea unor noi oportunități.

 2. Ajungem sa te cunoastem

  Veți întâlni un angajat Connect Job pentru o discuție a studiilor și experiența, profilul și planurile tale. Este o oportunitate de a vă oferi o prezentare a ofertei de locuri de muncă pentru care ați aplicat sau care s-ar potrivi cerintelor tale.
  Dacă acest interviu merge bine, din punctul dvs. de vedere, precum și al noastru, procesul de recrutare va continua.

 3. Luarea deciziei

  Procesul de recrutare continua…
  Cv-ul dumneavoastra cat si toate informatiile obtinute de angajatul Connect Job vor fi prezentate colaboratorului nostru in vederea obtinerii job-ului dorit de dumneavoastra, dupa o analiza completa a calificarii si experientei dumneavoastra in domeniu,colaboratorul nostru impreuna cu angajatul Connect Job vor lua deciazia corecta care va fi comunicata in cel mai scurt timp.

 

Ingrijire
Batrani Austria

Recrutam personal pentru: Ingrijire batrani Austria, Ingrijitoare batrini Austria, Ingrijitor batrani Austria, Asistenta la domiciliu 24h, Asistente medicale.Ingrijire batrani Austria, Locuri de munca ingrijire batrani austria, Locuri de munca Austria Resita, Locuri de munca ingrijire batrani Austria Resita, Locuri de munca Austria Timisoara, Locuri de munca ingrijire batrani Austria Timisoara.

Toate locurile de munca sunt garantate de un Contract de munca sau mediere in care sunt specificate cerintele angajatorului, salarizare, perioadele de lucru precum si zilele de pauza sau de odihna.

Fiecare aplicant va beneficia de consultanta si confidentialitate din partea unui operator . Operatorul  se ocupa de contul aplicantului pentru obtinerea unui loc de munca.Locuri de munca Ingrijire batrani austriaIngrijitoare batrani austria si Ingrijitor batrani austria, persoane necalificate sau calificate ȋn domeniul medical – pentru următoarele posturi disponibile :

Ingrijitoare batrani si Asistente medicale care se ocupa ȋngrijirea persoanelor vârstnice la domiciliul acestora.

Ȋn relaţionarea directă cu clienţii, o atitudine amabilă şi prietenoasă ȋmbinate cu abilităţi de comunicare şi cunoştinţe de limba Germana reprezintă un mare avantaj pentru cariera şi buzunarul tău.

Posturile pentru ingrijire batrani Austria sunt recomandat persoanelor care au experienţă ȋn ȋngrijirea adulţilor şi persoanelor vârstnice sau cu dizabilităţi locomotorii.

Pentru a desfăşura această activitate aveţi nevoie de o atitudine pozitivă, ȋntelegătoare şi responsabilă, doar aşa o să reuşiţi să ajutaţi persoanele aflate ȋn ȋngrijirea dumneavoastră şi să le oferiţi suportul de care au nevoie.

Asistenţă şi ajutor ȋn schimbarea hainelor, hrănire, deplasare.

Curăţenie ȋn camerele rezidenţilor, ȋngrijirea de garderoba acestora, schimbarea lenjeriei de pat.

Ajutor ȋn servirea mesei pentru persoanele care nu se pot deplasa şi urmărirea respectării dietei stabilite pentru fiecare rezident conform afecţiunilor sale.

 

De ce sa ne alegi pe noi ?

PROMTITUDINE

Ai experinta in domeniul Ingrijire varstnici si cunosti limba germana ? In 7 zile ai garantat un Loc de munca Pentru Ingrijire varstnici in Austria.

PROFESIONALISM

Cu un CV profesional aplicat, garantat ai un interviu pentru un loc de munca.

EFICIENTA

Oricare ar fi meseria ta, noi avem solutia solutia

OPORTUNITATI

Fiecare trebuie sa se gandeasca la ce vrea si de ce are nevoie in primul rand si sa actioneze ca atare.

Domenii, Contact

Item 4
Ingrijire batrani Austria +40725566313
Item 3
Ingrijire batrani Germania +40725566311
Item 2
Locuri de munca +40725566313
Item 1
Transport persoane si marfa +40723342224